inMotion Praktijk

Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van Paramedici. Dit betreft een verplichte registratie, waarbij ik elke 5 jaar aan specifieke eisen moet voldoen, zoals het volgen van bij- en nascholing. Ik sta als algemeen Oefentherapeut en als Bekkenoefentherapeut geregistreerd.

Ik ben lid van onze beroepsvereniging, de Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck. Op de website www.vvocm.nl vind je meer informatie.

Ik neem deel aan de intercollegiale overleggroep Pelvic. Pelvic is een samenwerkingsverband tussen 5  bekkenoefentherapeuten in Oost Nederland, die zich hebben gespecialiseerd in het behandelen van bekken- en bekkenbodemklachten. Op de website www.pelvic.nl vind je meer informatie.

Ik neem deel aan het netwerk slaapoefentherapie om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Op de website www.slaapoefentherapie.nl vind je meer informatie.

Ik ben aangesloten bij INPP Nederland, het Instituut voor Neuro-Fysiologische Psychologie.

Meer informatie over het INPP en reflexintegratie vind je op INPP Nederland voor ouders – INPP Nederland.

Samen met andere slaapoefentherapeuten in Twente heb ik een goede samenwerking met het Slaapcentrum ZGT. Regelmatig ben ik aanwezig tijdens het Multidisciplinair Overleg.

Informatie over het Slaapcentrum ZGT is te vinden op Centrum voor slaapgeneeskunde (zgt.nl).

Bij de verloskundigenpraktijken Verloskundigenpraktijk Almelo (Verloskundigenpraktijk Almelo | Borne | Verloskundigenpraktijk Almelo (verloskundigenpraktijk-almelo.nl), Verloskundigenpraktijk Tubbergen-Almelo (Verloskundigenpraktijk Tubbergen – Almelo | Persoonlijk, deskundig en kleinschalig (verloskundigentubbergen.nl) en Verloskundigenpraktijk Verwacht (Verloskundigenpraktijk | Verwacht Verloskundigen) ben ik regelmatig aanwezig tijdens 1 van de bijeenkomsten van de Centering Pregnancy om over babyslaap te vertellen.

Met Mark Jorna van Osteopathie Jorna Almelo werk ik al jaren samen. Op de website www.osteopathiejornaalmelo.nl vind je meer informatie.

Ik ben als Visueel Screener en Trainer geregistreerd bij het FON (Functionele Oogzorg Nederland).